Sakarya Üniversitesi'nde Malatya'ya Uzanan Sanat ve Kültür Yolculuğu

Araştırmacı Gazeteci Alişan Hayırlı, Sakarya Üniversitesi Hendek Kampüsü'nde Eğitim Fakültesi öğrencilerine yönelik 'Malatya'dan Sakarya'ya' konulu bir fotoğraf sunumu ve söyleşi gerçekleştirdi.

Son Dakika: Araştırmacı Gazeteci Alişan Hayırlı, Sakarya Üniversitesi Hendek Kampüsü'nde Eğitim Fakültesi öğrencilerine yönelik "Malatya'dan Sakarya'ya" konulu bir fotoğraf sunumu ve söyleşi gerçekleştirdi.

Akademisyenler ve öğrenciler için önemli bir buluşma noktası olan programa, Sakarya Üniversitesi Türkçe Anabilim Dalı Başkanı Dr. Mehmet Özdemir, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Çalışkan, Prof. Dr. Alparslan Okur, Prof. Dr. Mustafa Altun, Doç. Dr. Nahide İrem Azizoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Demirtaş Tolaman, Arş. Gör. Dr. Safa Eroğlu, Arş. Gör. Dr. Feride İdi Tulumcu, Arş. Gör. Fatih Mehmet Tulumcu gibi akademisyenler katılım gösterdi.

Ayrıca, Malatya'dan eski Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Kesriklioğlu, Sakarya Belediyesi eski Kültür Müdürü Doğan Dağ ve Kahverengi Tabelalar Derneği Başkanı Onur Şahin de etkinlikte yer aldı.

Program, Malatya ile Sakarya arasındaki kültürel bağları güçlendirmeyi hedeflerken, fotoğraf sanatının diliyle iki şehri ve kültürü buluşturan zengin bir içerik sundu. Öğrencilerin yoğun katılımı, bu tür etkinliklerin eğitimsel ve kültürel anlamda ne kadar etkili olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bakmadan Geçme