Semt Konaklarında 1200 Öğrenci İçin Ders Zili çaldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Semt Konakları ve Eğitim Merkezleri, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına başladı.

Son Dakika: Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Semt Konakları ve Eğitim Merkezleri, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına başladı.

Bu merkezlerde ücretsiz olarak eğitim gören 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, bursluluk sınavları ve Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) yönelik destek alıyor. Eğitim merkezlerinde öğrenciler akademik desteğin yanı sıra değerler eğitimi, sosyal ve sportif etkinliklerle de gelişimlerini sürdürüyor.

Bu eğitim merkezleri, öğrencilere nezih, güvenli ve modern ortamlarda eğitim imkânı sunarken, atölye çalışmaları ve kişisel gelişim etkinlikleriyle de öğrencilerin gelişimini destekliyor. Özellikle sınavlara hazırlanan öğrenciler için verilen akademik destekler büyük önem taşıyor. Öğrenciler ve veliler, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu bu hizmetten oldukça memnun.

Öğrenciler, eğitim merkezlerine sınavla kabul ediliyor ve burada aldıkları destek ile sınavlarına hazırlanıyorlar. Veliler de bu imkânların çocuklarına sağlanmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiriyor.

Bakmadan Geçme