Serdar Yıldız: 'Mülteci Akını Ülke Güvenliğini Tehdit Ediyor'

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, Türkiye'de mülteci ve yabancı akınına karşı toplumsal yapının korunması amacıyla bir nüfus sayımının yapılmasını desteklediklerini ifade etti.

Malatya Haber: İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, Türkiye'de mülteci ve yabancı akınına karşı toplumsal yapının korunması amacıyla bir nüfus sayımının yapılmasını desteklediklerini ifade etti.

Yıldız, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun çağrısına dikkat çekerek, bu sayımın ülkenin geleceğini güvence altına almak için önemli olduğunu vurguladı.

Yıldız, ülkedeki suç oranlarının artışına değinerek, son yıllarda kontrolsüz bir şekilde gelen yabancı ve sığınmacı akınının toplumsal güvenliği tehdit ettiğini belirtti.

3 Kasım'da nüfus sayımının yapılmasını ve bu süreçte sokağa çıkma yasakları uygulanmasını önerdiklerini belirten Yıldız, bu sayımın sahte vatandaşlık verilmiş yabancıların tespit edilmesi amacı taşıdığını ifade etti.

Yıldız, İYİ Parti'nin bu konuda hukuki mücadelesini sürdürdüğünü ve yabancılara kontrolsüz vatandaşlık verilmesine karşı çıktıklarını söyledi.

Genel Başkan Dervişoğlu'nun liderliğinde, bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini vurgulayan Yıldız, Malatya İYİ Parti Teşkilatı olarak kamuoyuna bu konuyu daha güçlü bir şekilde duyuracaklarını belirtti.

Serdar Yıldız, toplumsal dayanışma ve duyarlılık çağrısında bulunarak, ülkenin geleceği için atılacak adımlara dikkat çekti.

Bakmadan Geçme