Sınav Kazandıran Taktikler Semineri 1 Ekim Salı Günü Başlıyor

Yeşilyurt Belediyesi, gençlerin eğitim hayatlarını desteklemeye yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

Son Dakika: Yeşilyurt Belediyesi, gençlerin eğitim hayatlarını desteklemeye yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in seçim vaatlerinden biri olan ‘Ücretsiz YKS ve LGS' kurslarının ardından, sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik motivasyon seminerleri de düzenlenmeye başlandı. Bu kapsamda, Türkiye'de öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilen Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, bilinen adıyla "Gri Koç", 1 Ekim Salı günü saat 18:30'da Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde öğrencilerle buluşacak.

Müftüoğlu'nun vereceği ‘Sınav Kazandıran Taktikler' başlıklı seminerde, deprem sonrası öğrencilerin moral ve motivasyonlarının artırılması, sınav stresiyle başa çıkma, zaman yönetimi ve etkili çalışma teknikleri gibi önemli konular ele alınacak. Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, sınavlara hazırlanan tüm öğrencileri bu ücretsiz seminere davet ederek, gençlerin başarıya ulaşmalarında yardımcı olacak programların devam edeceğini belirtti.

Geçit, öğrencilerin sınav sürecinde kaygı yaşamadan, verimli bir hazırlık dönemi geçirmeleri için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini vurguladı.

Bakmadan Geçme