Turistik Tatvan Treni Elazığ'da...

Ankara'dan Tatvan'a bin 262 kilometrelik bir güzergah için yola çıkan ve gidiş yönündeki ilk ve tek durağı Elazığ ilgi görüyor.

Son Dakika Elazığ Haberleri: Vatandaşların kültürel ve tarihi değerleri daha yakından görmelerine imkan sağlamak ve bölge turizminin gelişmesine katkı sunmak için turistik Tatvan treni, gidiş yönündeki ilk ve tek durağı Elazığ'a ulaştı.

Elazığ Garı'nda mola veren trende bulunan ünlü gazeteciler, akademisyenler ve öğrenciler, il protokolü tarafından çiçeklerle karşılandı. Daha sonra medeniyetler merkezi tarihi Harput'a geçen seyahat severler ve kültür, turizm tutkunları; burada Elazığ Belediyesi'nin Müzeler Şehri Elazığ projesi kapsamında Harput turizmine kazandırdığı Basın Müzesi, Musiki Müzesi ve Hoca Hasan Hamam Müzesi ile tarihi yapılar başta olmak üzere birçok mekanı gezme fırsatı buldu.

Ünlü gazeteciler, akademisyenler ve öğrenciler, Elazığ Belediyesi'nin Harput'ta gerçekleştirdiği yatırımlara hayran kalırken, 4 saatlik molanın ardından turistik treni, Tatvan'a varmak için hareket etti.

Bakmadan Geçme