Türkiye Güçlenerek Yoluna Devam Ediyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, varsa sorunları dinlemek, mahalle sakinleriyle dertleşmek ve önümüzdeki süreçte mahalle bazlı yapılacak yatırımları anlatmak üzere gerçekleştirdiği Mahalle Toplantılarını bu kez Hatunsuyu Mahallesi'nde üreticilerle gerçekleştirdi.

Son Dakika Haberleri: Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, varsa sorunları dinlemek, mahalle sakinleriyle dertleşmek ve önümüzdeki süreçte mahalle bazlı yapılacak yatırımları anlatmak üzere gerçekleştirdiği Mahalle Toplantılarını bu kez Hatunsuyu Mahallesi'nde üreticilerle gerçekleştirdi.

Mahalle sakinlerinin yoğun katılım sağladığı programda Başkan Güder, hep beraber üretime destek olacaklarının altını çizdi. Başkan Güder, “Bir yerde eğer üretim var ise Battalgazi Belediyesi olarak bizlerde her daim onun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Üreticilerimizin sorunlarını ilgili makamlara da aktardım. Üreticilerimize verilmesi gereken destekleri de aktardım. Tarım çok ama çok önemli. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde en güzel işi yapmaya devam edeceğiz. Hatunsuyu için yapmamız ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika gezisi esnasında İsrail Başbakanı Netanyahu'nun bir görüşme talebi oldu. Bu çok önemli bir durum. İsrail Başbakanı, Mısır Başbakanı ve Yunanistan Başbakanı, Türk evine gelerek Cumhurbaşkanımızı ziyaret etti. Bu neyi gösteriyor; Türkiye'nin önünün çok açık olduğunu ve güçlenerek yoluna devam eden bir ülke konumuna geldiğimizi gösteriyor.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme