Valilik Kullanılmayan Konteyner Hakkını Fesh Ediyor...

Malatya Valiliği Tarafında kurulan 'Geçici İş Yerleri Oluşturulması Komisyon İdaresi' esnaflar için Malatya'nın çeşitli noktalarına yerleştirilen ve kullanılmayan geçici konteynelerin kullanma hakkı fesh ediyor.

Son Dakika Haberleri: Malatya Valiliği Tarafında kurulan “Geçici İş Yerleri Oluşturulması Komisyon İdaresi” esnaflar için Malatya'nın çeşitli noktalarına yerleştirilen ve kullanılmayan geçici konteynelerin kullanma hakkı fesh ediyor.

6 Şubat asrın felaketi büyük depremin ardından, işyerleri yıkılan esnaflar için Malatya'nın çeşitli bölgelerine geçici konteynerler yerleştirilmişti.

Malatya Valiliği Tarafında oluşturulan “Geçici İş Yerleri Oluşturulması Komisyon İdaresi'” geçici işyerlerini denetleyerek boş olan, kullanılmayan veya kapalı görünen konteynerlere “Geçici İşyeri Tahliye Sözleşmesi Fesih Tebligatı” astı. Konteynerleri geç açan veya iş takibi için saha çalışmalarında bulunan esnaflar da nasibini aldı.

Esnaf Şikâyetçi…
Konteyner esnafları, Geçici İş Yerleri Oluşturulması Komisyon İdaresi'nin yapmış olduğu uygulama doğrultusunda, boş olan ve hiç kullanılmayan konteynerlerin boşaltılarak başka esnaflara verilmesi doğru ancak, işyerini geç açan veya gün boyu işleri gereği dışarıda olan esnafların da aynı kefeye konmasını doğru bulmuyor.

İşte Valilik Tarafında Kurulan Geçici İş Yerleri Oluşturulması Komisyon İdaresi'nin konteynerlere astığı o tebligat metni.
KONU: GEÇİCİ İŞYERİ TAHLİYE VE SÖZLEŞME FESHI TEBLIGATI
6 Şubat depremleri sonrası geçici süre ile kullanılmak üzere tarafınıza Konteyner işyeri tahsis edilmiş ancak faaliyete geçmediğiniz için verilen ilave 10 günlük süre de sona ermiştir. Geçici İş Yerleri Oluşturulması Komisyonu tarafından alınan karar gereğince tahsis ve kullanım hakkiniz sona erdirilerek söz konusu iş yeri başka bir esnafa tahsis edilmek üzere resmi işlemler yapılmıştır. Konuya istinaden 2(iki) gün içerisinde mevcut iş yerinin boşaltılıp anahtarın Büyükşehir Belediye yanındaki çarşıda bulunan M3-1 adresinde yer alan Komisyon Ofisine teslim edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde mevcutta bulunan eşyaların kolluk kuvvetleri tarafından tahliyesi gerçekleştirilecektir.


Bakmadan Geçme