Yeni Malatyaspor 0 Ankaragücü 3

Yeni Malatyaspor, zor bir dönemden geçerken, ev sahibi olarak Ankara Eryaman Stadyumu'nda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi.

Malatya Spor: Yeni Malatyaspor, zor bir dönemden geçerken, ev sahibi olarak Ankara Eryaman Stadyumu'nda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi.

Malatya ekibi, bu sezon sıkıntılı bir süreç yaşayıp ligden çekilme talebini yenilerken, MKE Ankaragücü karşısında "Efsane Çubuklu" formasıyla sahaya çıktı. Maçı Yeni Malatyaspor'un yeni başkanı Şahin Altunok da tribünden takip etti.

Maçın ilk yarısında Ankaragücü 10. dakikada Riad Bajić'in golüyle öne geçti. 39. dakikada Efkan Bekiroğlu'nun golüyle durum 2-0 oldu ve golün pasını yine Bajić verdi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda Ankaragücü'nün kazandığı penaltıyı Tolga Ciğerci gole çevirerek skoru 3-0 yaptı. Ankaragücü futbolcularının gol sevinci yapmamaları dikkat çekti.

Bu sonuçla birlikte Ankaragücü deplasmanda ilk galibiyetini alırken, Yeni Malatyaspor zorlu sürecinde yine puan kazanamadı. Maç 3-0 Ankaragücü lehine sona erdi.

Bakmadan Geçme