Yeşilyurt Belediyesi'nden Kışa Hazırlık Atağı!

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsimi öncesinde altyapısı tamamlanan yolların onarım ve yenileme çalışmalarını hızlandırdı.

Son Dakika: Yeşilyurt Belediyesi'nden Kışa Hazırlık Hamlesi!

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış mevsimi öncesinde altyapısı tamamlanan yolların onarım ve yenileme çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, "Kış aylarında ilçemizin ulaşım ağında herhangi bir sorun yaşanmaması için hem altyapı hem de üst yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Yılın her döneminde vatandaşların güvenli ve sağlıklı yaşam alanlarında bulunmaları için önlemler alarak çalışma takvimine dahil edilen yatırımları birer birer hayata geçiren Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış ayları öncesi hummalı bir çalışmaya imza atıyor. Kış şartlarında ulaşımın zorlaşacağı mahallelerde, yolların onarım ve yenileme süreçlerini hızlandıran ekipler, dayanıklı bir yol ağı oluşturarak ilçenin her noktasında ulaşımı kolaylaştırmayı hedefliyor.

Devam eden çalışmalarla mahalle yolları genişletiliyor, stabilize ediliyor ve ihtiyaç duyulan bölgelere yeni menfezler yerleştiriliyor. Bu sayede, kırsal mahallelerde yaşam koşulları iyileştirilirken, altyapı da güçlendiriliyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İlhan Geçit, kış mevsiminde oluşabilecek ulaşım sorunlarının önüne geçmek için planlanan hizmetlerin zamanında hayata geçirildiğini belirtti. Başkan Geçit, “Sahada büyük bir özveriyle çalışan ekiplerimiz, merkez ve kırsal bölgelerdeki yol ağını daha dayanıklı ve akıcı hale getirmek için ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyorlar. Kış gelmeden çalışmalarımızı tamamlayarak yaşanabilecek sorunları en aza indirmeyi amaçlıyoruz. Tek amacımız, Yeşilyurt'u daha güzel ve yaşanabilir hale getirerek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktır.” dedi.

Bakmadan Geçme