Yol Çalışmaları Güzelyurt ve Kurşunlu Mahallelerinde Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve kırsal bölgelerde yol açma, genişletme ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son dakika: Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve kırsal bölgelerde yol açma, genişletme ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda, Hekimhan ilçesine bağlı Güzelyurt ve Kurşunlu mahallelerinin ana yol ve grup yollarında sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmaları sırasında kullandığı asfaltı, bölgeye kurduğu ve günlük 600 ton üretim kapasitesine sahip Mobil Plent Tesisi'nden temin ederek önemli bir tasarruf sağlıyor.

Yol Çalışmaları Güzelyurt ve Kurşunlu Mahallelerinde Sürüyor
Büyükşehir Belediyesi, Güzelyurt ve Kurşunlu mahallelerinde alt temel ve üst temel malzemeleriyle serme-sıkıştırma işlemlerini tamamladıktan sonra sıcak asfalt serimi yaparak yolların güvenliğini ve konforunu artırıyor. Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Mustafa Tunç, mahallelerinde yapılan çalışmalar dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve ekibine teşekkür ederek, yolların kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmasını beklediklerini belirtti.

Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gider de, uzun süredir çamur problemi yaşadıkları yollarda yapılan asfalt çalışmaları sayesinde bu yıl bu sorundan kurtulacaklarını ve yol bakım-onarım çalışmalarının da devam ettiğini ifade etti.

Bakmadan Geçme