Yöresel Ürünler Pazarı Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesinin karşısında bulunan ve Sümer Park içerisinde yer alan Yöresel Ürünler Pazarı'nda peynirci esnafları hizmet vermeye başladı.

Son Dakika Haberleri: Malatya Büyükşehir Belediyesinin karşısında bulunan ve Sümer Park içerisinde yer alan Yöresel Ürünler Pazarı'nda peynirci esnafları hizmet vermeye başladı.

Yaklaşık 30 dükkânın bulunduğu alanda vatandaşlara yeniden hizmet veren peynirci esnafları, kendilerine tahsis edilen dükkânlar için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür ettiler.

Yöresel Ürünler Pazarı'nda hizmet vermeye başlayan Esnaf Poyraz Karademir, “Akpınar'da dükkânım vardı ve dükkânım yaşadığımız depremlerden dolayı yıkıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yöresel Ürünler Pazarını bizim için tahsis etti. Yer tahsisinden dolayı teşekkür ederiz. Geçici olarak Sümer Parkı'nın içinde bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi Yöresel Ürünler Pazarı'nda hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Süt ve süt ürünleri almak isteyen vatandaşları Yöresel Ürünler Pazarı'na davet eden Esnaf Osman Ercan, “Akpınar peynirci esnafı olarak artık Malatya Büyükşehir Belediyesi Yöresel Ürünler Pazarındayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan ve Sayın Valimiz Hulusi Şahin'e teşekkür ederiz. Artık faaliyetteyiz ve süt ve süt ürünleri almak isteyen vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme