Yükseköğretim Kurulu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti.

Son Dakika Haberi: Yükseköğretim Kurulu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti.

Son Dakika Haberi: Yükseköğretim Kurulu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret etti.

Asrın felaktinden dolayı Malatya'ya gelen YÖK Başkan Vekili Göktaş ve Yürütme Kurulu Üyesi Arcaklıoğlu, İnönü Üniversitesinde yürütülen çalışmaları takip etmek ve ihtiyaçların giderilmesi için Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile bir araya gelerek incelemelerde bulundu.

YÖK Başkan Vekili Göktaş ve Yürütme Kurulu Üyesi Arcaklıoğlu'nun yanı sıra Malatya'yı etkileyen depremden dolayı Türkiye'deki birçok üniversite rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ankara Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Siirt Üniversitesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi , Boğaziçi Üniversitesi Rektörü, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Sivas Bilim ve Teknik Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Trabzon Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Kars Kafkas Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Eski Fırat Üniversitesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi destek ve iş birliği sağlanması için Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile görüş alışverişinde bulundu.

Bakmadan Geçme