Yunus AKÇİN: Acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır

Son Dakika Haberi: Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya, depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Son Dakika Haberi: Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya, depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Sivil toplum kuruluşları, depremde işyeri yıkılan ve hasar gören işyerlerini yerinde ziyaret ederek, incelemelerde bulunuyor.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Gül, Altuğ Karataş ve Malatya Şube Başkanı Yunus AKÇİN ve Yöneytim Kurulu Üyeleri depremde etkilenen esnaflara ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Gül "Devlet millet el ele vererek her zaman olduğu gibi en kısa sürede bu zor süreci atlatacağımıza inanıyorum. Malatya en kısa sürede tekrar ayağa kalakcak ve Malatya ekonomisine desteği kaldığı yerde devam edecek " ifadesini kullandı.

Hayalet şehre dönen Malatya'da ekonominin canlanması esnafa can suyu olma yolunda üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade eden Yunus AKÇİN, "Malatya'nın yenide inşaası için, birlik zamanı, yüreğimize acı, bağrımıza taş bağlasak ta, tüm anılarımızı, depremle birlikte enkazın altında bıraksak ta, hayat kaldığı yerden devam edecek. Biz Malatya'mızı yeniden inşa ederken sana ihtiyacımız var! Bu şehrin umudu sensin, sen yoksan biz eksiğiz" ifadesini kullandı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Yunus AKÇİN "Acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Bu presiple esnaflarımızın, işadamalrımızın hep yanında olacağız. Allah, böyle bir acıyı felaketi birdaha yaşatmasın. işfadesini kullandı.

Bakmadan Geçme